Het 5:2 Vastendieet Recepten

5/2 dieet recepten hoeven niet saai en smaakloos zijn. Probeer heerlijke caloriearme recepten. Ruil uw ongezond eten in voor gezond en caloriearm eten.

vastendieet recepten

Het 5/2 dieet is simpel. Voor twee niet-opeenvolgende dagen per week moet je jezelf beperken tot 500 calorieën per dag ( 600 voor mannen ) en de rest van de tijd kunt u normaal eten. Dit concept van het 5/2 dieet, of ook wel intermitterende vasten genoemd, werkt doordat uw lichaam in de ‘repair mode’ (reparatie modus) komt en in plaats van dat uw lichaam het vet opslaat verbrand het lichaam het vet ( honger-modus. Deze ‘ repair mode ‘ zorgt ervoor dat het lichaam de beschadigde cellen gaat herstellen, die meer energie verbruiken.

Het 5:2 Dieet: Revolutionaire aanpak of gevaarlijke rage ?
Het 5/2 dieet wordt hoog aangeschreven, niet alleen omdat het een opmerkelijk eenvoudig dieet is die je makkelijk kan volhouden en waardoor je veel gewicht verliest, maar onderzoek toont aan dat het vasten ons kan ons helpen om langer te leven en zelfs kan voorkomen dat je psychische ziekten zoals Alzheimer en Parkinson kunt krijgen.

Het 5:2 dieet : alles wat u moet weten
Dit is allemaal goed en wel , maar wat voor soort voedsel kunnen we eten op de 5/2 dieet vasten dagen die van minder dan de 500 calorieën bevatten?

Bestel hier het Vastendieet Kookboek
www.hetvastendieet.nl

het vastendieet kookboek